Mobila la comanda din lemn natural

Compania de mobila «Renessans» exista pe piata Republicii Moldova mai mult de 15 ani. In acesti ani, compania noastra sa impus ca un partener de incredere si un producator de mobilier din lemn de calitate inalta la comanda, producator de elemente de mobila din lemn si alte materiale pentru interiorul incaperii.

Principalele domenii de activitate:

Avantajele productiei noastre:

   O atentie speciala pentru fabricarea mobilei din lemn la comanda ii revina calitatii acesteia. Mobila este fabricata din cele mai durabile tipuri de lemn, cum ar fi stejar, fag, frasin si alte tipuri mai putin durabile, cum ar fi: pin si tei. De semenea, pentru mobila in stilul modern sau hi-tech, noi folosim MDF, PAL.

Noi sa oferim o colectie de mobilier:

   Toata mobila este fabricata datorita echopamentelor moderne si tehnologiilor inovatoare in domeniul crearii mobilei.

In timpul comenzii mobilei la noi, fie bucatarie, scaara in forma de spirala sau usa simpla, beneficiati de consultatiile si ajutorul profesionistilor nostri, care sunt capabili sa vina la locul indicat si sa va ofere o consultatie tehnica clara si amabila. Compania de mobila «Renessans» – va facem viata mai placuta.

Compania noastra are o experienta vasta cu cei mai pretentiosi clienti, de asemenea avem experienta de lucru cu clientii din strainatate (Austria, Germania, Belgia, Italia). Asortimentrul companiei «Renessans» mereu este actualizat si imbunatatit, astfel va oferim un spectru larg si variat de mobila pentru a bucura si atrage interesele clientilor.

Daca Dvs sunteti un iubitor de lux si lucruri frumoase, care ar combina fiabilitatea si confortul, Dvs numaidecit veti aprecia produsele noastre. Compania de mobila «Renessans» – va facem viata mai placuta.